Nyheder om aktier, investering og privatøkonomi

Aktiehaj er Danmarks nye onlinemedie om aktier, investering og privatøkonomi. På mediet kan du læse nyheder om aktier, kurser, markedet, nyheder fra børsnoterede virksomheder og meget mere. Du kan ligeledes lære om investeringsstrategier, og få tips og tricks fra forskellige spændene personer i finansverdenen. Som læser kan du blive klogere på verdenen inden for investering, og du kan blive den næste aktiehaj.

Aktiehaj.dk er et gratis onlinemedie, som er skabt af passionerede amatørinvestere, som har en interesse i økonomi og investering. Vi finansieres af sponsorerede artikler og bannerreklamer. Disse reklamer give os en indtægt, som gør det muligt at kunne drifte siden. Hvis du ønsker at reklamere på aktiehaj.dk, så er du velkommen til at kontakte os på mail: redaktion@aktiehaj.dk.

Vi søger skribenter til nyheder om aktier, investering og privatøkonomi

Hvis du har en interesse i aktier, investering og privatøkonomi, og du ønsker at fortælle om din viden og erfaring inden for investeringer, så er du velkommen til at blive skribent på www.aktiehaj.dk. Du behøver ikke være journalistuddannet eller have en anden faglig uddannelse, men du skal blot kunne skrive i et forståeligt sprog, så du kan være med til at berige vores læsere med brugbare og informationsrige artikler.

Som skribent har du også mulighed for at ytre dine holdninger, vise din egen portefølje og skabe en debat. Det er ikke et krav, at du skal dele ud af din egen portefølje, men hvis det er det, som du brænder for – at dele ud af din egen portefølje – så er du velkommen til det. Hvis du er interesseret i at høre mere om at blive skribent, så skriv til os på mail: redaktion@aktiehaj.dk.