Aktieanalyse af Carlsberg - 10/2-22
Kilde: www.carlsberg.com

Analyse af Emil Vange

Carlsberg har været en tur i analysemaskinen.

Hvis vi starter med analytikerne, er de fleste af dem positive på Carlsberg, og efter deres seneste regnskab, har mange af dem hævet kursmålet for virksomheden.

Deres økonomi er virkelig fornuftig, og de formår at vækste på rigtig mange områder. Her synes jeg at det er vigtigt at tage med, at de især vækster på områder, som ikke involverer deres “core beer”. Derudover er de virkelig også på vej fremad i Asien.

Deres alkoholfrie øl, står også foran en god rejse, hvis de kan opretholde væksten. Måske er alkoholfri øl en tendens, som vi i vores vestlige kultur, vil tage mere og mere til os?

Af negative ting har jeg skulle lede længe, men Carlsberg er en aktie, som ikke har det med at brage derud af, og måske derfor kan under-performe markedet? Derudover er de endnu ikke helt der, hvor jeg vil kalde dem en udbytteaktie, endnu, men de er virkelig godt på vej!

Deres CEO har været ude og udtale, at deres økonomi er stærkere end nogensinde, og at de er på udkig efter opkøb, men der er ikke rigtig noget, som han finder attraktivt. Spændende at følge med i den proces fremover!

Alt i alt, en rigtig fornuftig aktie, som jeg mener kan pynte i de fleste porteføljer, hvis man ikke har nogle lignende.

Carlsberg aktiekurs

Se Carlsbergs nuværende aktiekurs herunder.

https://g.co/finance/CARL-B:CPH


Husk altid at lave din egen research, da dette IKKE er en købsanbefaling, men min egen research og egne tanker!

Læs andre nyheder om aktier, investering og privatøkonomi her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *